Новият треньор очарова феновете на ЦСКА на срещата им (ВИДЕО)


Новият треньор очарова феновете на ЦСКА на срещата им (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Пандури - http://www.panduriics.ro/

4738 0

ЦСКА направи безпрецедентен жест към своите верни фенове и им осигури екслузивна лична среща с новия треньор Едуард Йорданеску, и то преди официалното представяне на наследника на Христо Янев (насрочено за четвъртък) пред медиите.

АНОНИМНИК ЛИ Е НОВИЯТ ТРЕНЬОР НА ЦСКА?

На "Българска армия" Йорданеску пристигна с час и половина закъснение, но се извини и заяви, че е шофирал няколко часа с личния си автомобил, само и само за да стигне за срещата с феновете.

Йорданеску бе искрен и прям, като на няколко пъти заслужи аплодисментите на феновете с изказванията си, без да прави гръмки обещания и да използва клишета.

СТОИЧКОВ УРЕДИЛ НОВИЯ ТРЕНЬОР НА ЦСКА

"За мен е чест да бъда тук пред вас. Приех условията да бъда треньор на толкова голям отбор. Когато се свързаха с мен, не се интересувах от условията, дойдох веднага от дома си с колата си, исках да говорим за проекта, а не за пари.

Бързах да дойда и закъснях, за което се извинявам, но карах доста часове, за да бъда пред вас. Израснах в Стяуа, с които знам, че сте братя. На пет години стъпиха на стадиона на Стяуа и оттогава знам какво е отбор с фенове, традиции, история...

Знам какво е да работиш усилено в такъв отбор и да гониш резултати. Със сигурност знам, че имаме много работа и че никога няма да успеем без вас. Никога не бих искал от вас да подкрепяте мен, а да подкрепяте клуба и отбора.

Много е важно какво ще работим за вбъдеще, за да сме там, където вие заслужавате. Може да ви се виждам млад, но не се притеснявате. Имам достатъчен опит като помощник в Стяуа, където играхме в Шампионска лига, а след това от трета дивизия се издигнах постепенно в йерархията, защото така вярвам, че трябва да се случват нещата.

В последния си клуб - Пандури - като започнахме на 14-то място, в последствие завършихме 9-ти с финал за Купата, а на следващата година сторихме немислимото за много хора и се класирахме трети пак с финал. При това половин година не взимахме заплати, а напуснах, защото 13 футболисти си тръгнаха и усетих, че е правилното решение.

Знам, че ЦСКА не е ставал шампион от много години, аз не съм магьосник, но знам къде се намирам и знам, че ни трябва просто много работа и да бъдем заедно - и в добро, и в лошо.

Няма да е лесно, защото не съм водел подготовка и не съм правил селекцията, но това е животът и започвам оттук", каза Йорданеску на феновете.

Видеото е от Фейсбук профила на известния фен на ЦСКА Никола Дърпатов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички