Каранга е бил пред трансфер в Лудогорец


Каранга е бил пред трансфер в Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1834 0

Бразилският мениджър Руджерио Перейра  разкри интересни подробности около головата машина на ЦСКА Фернандо Каранга. Той сподели, че не би се разделил с него за по-малко от 5-6 милиона евро, както и че преди години е бил на крачка от подпис с Лудогорец

"Това, което знам за Каранга е, че имало оферта за него. Аз мисля, че трябва да остане още малко тук. Цената му ще се вдига още. Той е добър футболист. Четох вестник в Бразилия, че отборът, който проявявал интерес, бил от арабските страни“, коментира Перейра пред Diema Sport.

"Много ми харесва как работи Домусчиев. Поставя цена и държи на нея. Търся играч като Каранга – но няма и в Бразилия. Аз навремето съм го предлагал Каранга на Лудогорец, но не се получи по една или друга причина. След това отиде май в Южна Корея и сега е в страшна форма. Аз ако съм президент, няма да го продам за по-малко от 5-6 милиона. Мисля, че Гриша Ганчев ще го продаде на добра цена. Играч с качествата на Каранга струва пари. Сега продадохме един футболист в Южна Корея от Скопие Вардар. Гледам този пазар – по-лесно се продава. Работя и с Македония, и Турция", допълни още той.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички