Ел Маестро: За мнозина 1:0 у дома е перфектен резултат


Ел Маестро: За мнозина 1:0 у дома е перфектен резултат
Снимка: Оф. сайт на Спартак Търнава

1533 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро призна, че е останал доволен от домакинската победа на "червените“ с 1:0 над латвийския Рига в среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Единственото попадение реализира Тиаго Родригес в 49-ата минута с чудесен удар извън наказателното поле.

"Като за първи мач се представихме прилично. Изглеждахме добре физически срещу отбор, който се намира в разгара на сезона си и това е позитивно. Трябваше да импровизираме, тъй като не играхме с типичен нападател, но много биха казали, че 1:0 у дома е перфектен резултат", заяви Ел Маестро след двубоя.

"Нуждаем се от повече време. Винаги е трудно, когато се изправяш срещу добре организиран отбор, който се защитава добре, особено при положение че не разполагаш с централен нападател“, допълни той.

Младият специалист призна, че очаква от съперника да играе по същия и в реванша в Рига след седмица, като изрази надежда, че неговият тим ще успее да постигне добър резултат и да се класира за следващия кръг в Лига Европа.

Ел Маестро не пропусна да изкажа и признателността си към феновете на "червените“, които подкрепиха отбора на "Българска армия“. "Благодарен съм на феновете, които ни подкрепиха. Много шумно беше, в началото дори бях шокиран. Фантастично е да се играе пред подобни фенове. Надявам се, че ще продължим да ги радваме", завърши сръбският наставник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички