Ботев Пловдив се похвали с нов партньор, ще има намаление за всички фенове с клубни карти


Ботев Пловдив се похвали с нов партньор, ще има намаление за всички фенове с клубни карти
Снимка: botevplovdiv.bg

829 0

Ръководството на Ботев Пловдив обяви с публикация в официалния сайт на клуба, че се е сдобило с нов партньор в лицето на "Praktis".

"Една от водещите вериги строителни хипермаркети на Балканите" е подписала едногодишно партньорство с "жълто-черните".

"Канарчетата" разкриват, че от "Praktis" "ще предоставят 10% намаление за притежателите на КЛУБНА КАРТА за сезон 2023/24 на всички артикули на редовна цена в своите обекти в страната".

Алексей Киричек, който е търговски директор на Ботев, обясни: "Изключително сме щастливи, че такъв голям, добре разпознаваем и надежден партньор като хипермаркетите Praktis, се присъедини към нашето портфолио от партньори за сезон 2023/24. Гледаме напред към едно дългосрочно партньорство...".

Ето какво гласи цялата публикация на Ботев Пловдив:

"Ботев (Пловдив) се сдоби с нов партньор в лицето на Praktis. Една от водещите вериги строителни хипермаркети на Балканите подписа едногодишно партньорство с „жълто-черния” клуб.

След 20 години на пазара и 9 хипермаркета, разположени на територията на 7 от най-големите български градове, Praktis продължава своето устойчиво развитие благодарение на ценностите, залегнали в основата на компанията: трудолюбие, отговорност, качество, компетентност и сигурност.

Освен разнообразие от продукти и услуги, от компанията се стараят да предоставят добро качество на разумни цени, за да направят пазаруването в Praktis едно наистина приятно преживяване за цялото семейство и да вдъхновят своите клиенти да изградят дома на мечтите си.

Като част от настоящото партньорство, хипермаркети Praktis ще предоставят 10% намаление за притежателите на КЛУБНА КАРТА за сезон 2023/24 на всички артикули на редовна цена в своите обекти в страната. Всеки може да заяви своята отстъпка многократно на касите на хипермаркета след предоставяне на КЛУБНА КАРТА.

Алексей Киричек, Търговски директор на Ботев Пловдив, споделя: „Изключително сме щастливи, че такъв голям, добре разпознаваем и надежден партньор като хипермаркетите Praktis, се присъедини към нашето портфолио от партньори за сезон 2023/24. Гледаме напред към едно дългосрочно партньорство, което ще спомогне на Клуба да предложи добавена стойност на всички притежатели на Клубни карти.“

От Praktis допълват: „С разрастването на нашия бизнес идва и отговорността да бъдем добър съсед, приятел и работодател, да подкрепяме и помагаме, с каквото можем на добрите каузи. Осъзнаваме, че нашето благоденствие зависи от благоденствието на нашите клиенти и партньори, и се стремим да бъдем активен катализатор на устойчиво развитие и положителна промяна в света, в който живеем"".

*По-рано днес СТК към БФС промени началния час на мача Ботев Пловдив - Левски, както и на всички останали срещи от втория кръг на Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички