След силния старт на сезона: Полски тим си хареса Преслав Боруков


След силния старт на сезона: Полски тим си хареса Преслав Боруков
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1236 0

Мениджърът Адам Краковски идва на днешния мач между Крумовград и Арда, а целта му е нападателят на гостите Преслав Боруков. Краковски ще посети Коматево по заявка на полския Варта (Познан), като въпросният тим е 12-и в Екстракласата.

Боруков впечатлява от началото на сезона

Боруков прави силен сезон. До момента той има 3 гола в 8 мача за Арда, но те са реализирани в рамките на 479 минути. Тоест 23-годишния таран бележи на всеки 159 минути в Първа лига, пише "Мач телеграф". Той е и национал, като вече записа два мача за "трикольорите". Игра срещу Иран и Черна гора, като дори се разписа в Подгорица.

"Играхме добре, просто нямахме шанс и късмет. Това е моето мнение. Късметът ни липсваше. Бяхме с човек повече. Не си развихме добре атаките и не се получиха нещата в завършващата фаза. Те имаха една атака, един удар второто полувреме и вкараха гол. Нещо специално е (бел. ред. да се разпишеш с националната фланелка). Щастлив съм, но не успяхме да се поздравим с победа. Отборът игра страхотно. Всички сме зад треньора" - заяви Боруков след загубата с 2:1 от Черна гора. Докато бе в Локомотив Пловдив, нидерландски тимове се интересуваха от него, но до трансфер не се стигна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички