Сензация в Първа лига: Витоша нанесе тежък удар по Славия


Сензация в Първа лига: Витоша нанесе тежък удар по Славия
Снимка: Официален сайт на Левски

1212 0

Оставилият отлични впечатления с играта си от началото на сезона тим на Славия се изложи сериозно у дома в последен мач от 3-ия кръг на Първа лига. Възпитаниците на Златомир Загорчич паднаха с 0:2 от Витоша (Бистрица) на стадион "Васил Левски" и допуснаха първото си поражение от старта на сезона в родния шампионат.

Това беше втора победа за "тигрите", които успяха да стигнат до двата си успеха в 3 мача под ръководството на Росен Кирилов. През миналия сезон Витоша записа едва 1 победа във всичките си мачове, но като по чудо оцеля в елита на българския футбол.

И двете попадения в полза на тима от Бистрица паднаха през първото полувреме, а големият герой бе Димитър Кутев, забил и двата гола във вратата на Антонис Стергиакис. В началото на второто полувреме той пропусна да вкара и трети гол, селд като беше спрян от горната греда.

До края на срещата Момчил Цветанов и Галин Иванов направиха пропуски пред противниковата врата, а гол на крилото беше отменен заради засада. Славия обаче не показа играта от предишните си двубои и логично загуби. "Белите" са с 4 точки от първите си 3 мача, докато Виташа има 6.

В следващия кръг Славия излиза срещу лидера в класирането ЦСКА, докато Бистрица е домакин на шампионата Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички