"ЦСКА ме изнудва и ми съсипа живота, а се крие зад новата идентичност"


"ЦСКА ме изнудва и ми съсипа живота, а се крие зад новата идентичност"
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

4717 0

ЦСКА може и да смени собствениците, с които имаше толкова скандали заради неплатени заплати, но проблемите отново застигнаха клуба, който е разположен на стадион "Българска армия". Един от бившите играчи на "червените", може би една от топ издънките в трансферната им история, нададе глас и се оплака, че "София се крие зад факта, че номенклатурата на клуба се е променила, за да не ми платят дължимото".

Става дума за нападателя Иван Боладо, живеещ в Испания, национал на Екваториална Гвинея. Той се оплака от неочвешко отношение към него от страна на българския клуб, както и че ЦСКА му дължи заплатите по целия договор, който е подписал с тях. Боладо премина на "Армията" през 2012 г., но имаше нещастието да скъса кръстни връзки в първия си и единствен мач с червената фланелка.

"ЦСКА София ми дължи заплатите ми по целия ми договор от 7 години, обяви Боладо пред "El Larguero". - Когато скъсах връзки, ме изпратиха в клиника в Турция на операция. Останах там 5 месеца. Клубът ми плати лечението за първите 2 месеца, след което ми казаха или да се откажа от дължимите ми пари, или ще ме оставят да си лежа там".

"Те не ми платиха нито стотинка, откакто подписах с тях. По това време жена ми беше с мен в Турция, беше бременна и когато видях ситуацията, ѝ казах да се върне в Испания. Казах на клиниката да преговаря с клуба за плащане на лечението, но оттам не си вдигаха телефона. Аз не можех да си платя, защото не ми плащаха заплата", разказва той.

Боладо признава, че, за щастие, мениджърът на хотела му е бил каталунец и с негова помощ напуска Турция и се връща в Испания. Футболистът твърди, че е отчаян и тази случка му е съсипала живота. Той признава, че Спортният арбитражен съд му е дал надежда, но "ФИФА не иска да знае нищо по въпроса и продължава да ме игнорира 7 г. по-късно".

"Ситуацията, в която живях в Турция не я пожелавам на никого. Не всички сме Меси или Роналдо, за да можем да си позволим да плащаме на адвокати, за да ни решат проблема", завършва нещастният испанец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички