Никола Спасов се завърна амбициран: Ще гоним поне място в шестицата


Никола Спасов се завърна амбициран: Ще гоним поне място в шестицата

1480 0

Никола Спасов, който отново е треньор на Черно море, изрази задоволството си, че е пак на "Тича". Специалистът изрази и какви са притесненията му, свързани с отбора.

"Хората ме посрещнаха перфектно, и фенове, и футболисти, и ръководство и искам да отговоря на тези очаквания. Приех да водя отбора и мисля, че имаме потенциал да излезем от сегашната ситуация", коментира той, цитиран от официалния сайт на клуба.

"Резервната скамейка обаче е доста къса, можем да вземем някой играч, но още не съм решил на какъв пост", уточни Спасов.

Наставникът на "моряците" поиска малко време, за да се запознае в детайли с отбора, за да може да вземе правилните решения.

"Според мен не ни липсва нападател. На този пост има вариативност. Трябва обаче да се създаде вътрешна конкуренция сред футболистите, за да се повишат резултатите. В началото на първенството те направиха добри резултати срещу силни отбори, след което инкасираха 3 загуби. Затова моментът е малко по-труден. Не ме притеснява, че идвам при заварена селекция", добави той.

Никола Спасов зарадва феновете като обяви, че има намерение да залага на юношите. Младите футболисти обаче ще трябва да си заслужат мястото в състава.

"Ще се опитвам да направя така, че в отбора да играят юноши от школата на клуба. Но моите цели са да се класираме максимално по-нагоре в първенството, за да влезем поне в първата шестица”, категоричен е той. След което уточни, че няма да прави промени в щаба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички