Манолов: Мачът с Берое може да ни остави в играта


Манолов: Мачът с Берое може да ни остави в играта
Снимка: БГНЕС

2449 0

Нападателят на Черно море Мирослав Манолов осъзнава, че предстоящото утре домакинство на Берое е може би последният влак, който "моряците" трябва да хванат, ако искат да останат в битката за първата шестица.

"Берое е много добър отбор и ще ни бъде доста трудно. Чака ни здрава битка. Нямаме право на повече грешки, ако искаме да догоним Ботев Пловдив и Локо София. През първия полусезон направихме доста стъпки накриво, така че сега трябва да наваксваме това, което изпуснахме тогава , заяви юношата на ЦСКА прeд "Тема Спорт".

"Мачът с Берое може да ни остави в играта за първата шестица. Видяхме си грешките от първото завъртане и сега трябва да се поучим от тях. Двубоят с Берое е добра възможност да го покажем", добави нападателят.

"Със завръщането на Никола Спасов се вдигнахме малко. Нещата се подобриха, записахме и няколко победи, а те дават самочувствие на отбора", продължи Манолов.

За играта на "заралии" той сподели:

"Берое се представя много стабилно и мястото, което заемат, го потвърждава. Играят добър футбол. Няма лесни мачове. Дуелът ще е оспорван", завърши бившият футболист на Литекс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички