Асен Букарев: От много места ни търсеха да дадем мача на Царско село


Асен Букарев: От много места ни търсеха да дадем мача на Царско село
Снимка: Официален сайт на Левски

2889 0

Треньорът на Витоша Бистрица Асен Букарев остана разочарован от поредната загуба на неговия тим срещу отбора на Царско село. По-рано през деня Витоша загуби домакинството си на „царете“ с 0:1 след гол на Мирослав Будинов.

Тимът на Асен Букарев вече изпадна от елита на България и до края на сезона ще играе само за своята чест. Наставникът не е доволен от факта, че играчите му така и не могат да вкарат гол. „Не останах доволен, това е играта на Бистрица в последно време. В един равностоен двубой загубихме. Витоша има около хиляда други проблема, имаше много проблеми. Затова отборът е с 6 точки и закономерно отива във Втора лига. Като не отбележиш гол, най-вероятно ще загубиш. Четвърти пореден мач не можем да отбележим гол. Нямам забележки към желанието на играчите, но като качество на футбол, натиск на противника това е положението, това е качеството към момента, продукцията, която предлагаме и тя не е достатъчна. Всички отбори правят грешки, но ние не се възползваме от това. От много места ни търсиха да дадем мача, да им легнем на Царско село, да им пуснем, това няма да стане. Ще играем феърплей и срещу Етър. Приятелски обаждания, да ги пуснем от симпатии, чисто по съседски“, заяви Букарев.

Треньорът направи коментар и за съмненията за заразени от коронавирус в тима и отлагането на двубоя с Царско село с един ден. „Държа да отбележа, че медиите много некоректно подходиха към случая, защото можеше да се тиражира, че има съмнения за коронавирус, а не огнище на зараза, след като очакваме реалните резултати. Ние чакахме, не тренирахме, до последно футболистите не бяха на стадиона. Поредната паника, не знам кой иска да я създава, но не е нормална ситуация“, добави Асен Букарев.

А ето какви се оказаха резултатите от тестовете за коронавирус във Витоша Бистрица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички