Александър Тунчев не остана изцяло доволен след разгрома над Ботев Враца


Александър Тунчев не остана изцяло доволен след разгрома над Ботев Враца
Снимка: БГНЕС

1301 0

Старши треньорът на Арда Кърджали - Александър Тунчев, не остана изцяло доволен от представянето на неговите момчета и победата с 4:0 у дома над Ботев Враца в Първа лига. Младият специалист открои представянето на някои футболисти, а единственото, което не му е харесало, е било поведението в края на мача.

Коментарът на Тунчев

"Една хубава победа, успяхме да отбележим доста голове. Не беше лесно в началото. Някак си леко дадохме инициативата на Ботев Враца може би до втория гол. След него изцяло контролирахме целия мач", заяви Тунчев.

"Не ми хареса, че при 4:0 започнахме да проявяваме егоизъм и лакомство за гол. Всеки искаше да вкара гол. Трябваше колективно да го направим и може би щяхме да отбележим още голове".

"Говорихме доста преди мача, че през изминалия сезон загубихме доста точки от Ботев Враца и, че трябва да подготвим сериозно, ако искаме да го спечелим. Казах го и вътре за отговорността. Успяхме да победим по този начин".

"Може да се каже, че това е един от добрите мачове. Имало е и други, в които сме играли добре, но не сме успявали да отбележим голове", коментира Тунчев, след което говори за Станислав Иванов, който беше спряган за трансфер в ЦСКА.

"По никакъв начин в тренировъчния процес не си е проличало. Мисля, че Станислав Иванов разбира за какво става въпрос. Имало е запитване само и е изцяло мотивиран върху Арда".

"Умар Сако стана баща за втори път. Използвам възможността да му честитя. Честитя и първия учебен ден на всички ученици. Когато си свършиш работата и ние сме хора и трябва да почиваме", завърши специалистът.

Даниел Моралес остана безкрайно недоволен от играта на Ботев Враца срещу Арда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички