Звезда на Гана убил човек, за да му потръгне кариерата


Звезда на Гана убил човек, за да му потръгне кариерата
Снимка: Getty Images/Guliver

5918 0

Звездата на ганайския национален отбор по футбол Асамоа Гиан беше обвинен в отвличане и убийство на местен рапър и приятелката му Джанет Банду!

Изпълнителят Кастро и неговата половинка са изчезнали през юли, докато Гиан е бил на ваканция със семейството си. Двамата са били видени за последно да карат джет в ганайски курорт и първоначално се е предположило, че са се удавили, но телата им така и не са открити.

Това доведе до спекулации, че Гиан е убил Кастро и партньорката му, за да ги принесе в жертва в ритуал, за да потръгне кариерата му. Футболистът категорично отрече това.

"Мълчахме си докато тези изумителни обвинения и слухове се въртяха в медиите. Мълчахме си, защото не искахме да пречим на полицейското разследване. Наранени сме, че се хвърлиха толкова безумни и тежки обвинения. Тези, които го твърдят нямат никакви доказателства за думите си. Съзнанието ми не може да побере, че съм извършил жертвоприношение" - каза Гиан през адвоката си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички