Защо Бенатия избра в Катар пред Манчестър Юнайтед?


Защо Бенатия избра в Катар пред Манчестър Юнайтед?
Снимка: Getty Images/Guliver

1609 0

Бившият защитник на Ювентус Мехди бенатия потвърди, че е имал вариант да премине в Манчестър Юнайтед, но в крайна сметка е избрал да продължи кариерата си в катарския Ал-Духаил. Мароканецът посочи защо е направил такъв избор.

"След като се преместих в Доха, се сблъсках с критики от страна на марокански журналисти, но аз искам всички да уважат моето решение, защото това беше най-добрият вариант за мен и моето семейство. Искам моите деца да израснат в ислямска атмосфера. Можех да премина и в клуб от ОАЕ или Саудитска Арабия, но предпочетох Ал-Духаил. Тук играят много мароканци, които са викани в националния отбор", обясни звездата на Мароко, цитиран от Goal.com.

РАСИСТКИ СКАНДАЛ В СЕРИЯ А: СЛУЖИТЕЛ НА RAI SPORT ОБИДИ В ЕФИР ИГРАЧ НА ЮВЕ

"Ерве Ренар (селекционер на Мароко, бел. ред.) ме познава добре и ако реши, че не заслужавам повиквателна за националния отбор, ще уважа решението му", допълни Бенатия. Той напусна Ювентус през януари, а катарците платиха за правата му 10 милиона евро. Междувременно стана ясно, че Ювентус готви 3 трансферни удара заради звездата си Кристиано Роналдо. Подробности вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички