Временният селекционер на Аржентина подхрани спекулациите за напускането на Меси


Временният селекционер на Аржентина подхрани спекулациите за напускането на Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

1068 0

Голямата звезда на Аржентина - Лионел Меси, все още не е обявил решението си дали ще продължи да играе за националния отбор след Световното първенство по футбол в Русия, където "гаучосите" отпаднаха още на 1/8-финал. 

Футболистът на Барселона няма да е на линия за предстоящите две контроли с Гватемала и Колумбия в началото на септември, а временният селекционер Лионел Скалони не пожела да разкрие дали е запознат с дългосрочните планове на играча.

"Знам, че всички очаквате да ви кажа какво сме си говорили с Меси и дали той остава в националния отбор. Затова ще ви кажа - имахме кратък разговор с него и се разбрахме да не играе в тези две контроли. Би било неразумно от моя страна Лео да е на разположение и аз да не го ползвам. Няма нито един треньор на света, който не би го избрал първи като титуляр в състава си. Но толкова по тази тема, не сме говорили за дългосрочното му бъдеще".

"Той няма да бъде в състава за тези контроли, ще видим как ще се развият нещата занапред. Не съм изваждал никого от състава, с когото съм говорил, сме се разбрали за наличието или отсъствието му", заяви още Скалони.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички