Вотът от България: Само Кирил Десподов даде точка на Лионел Меси за "The Best"


Вотът от България: Само Кирил Десподов даде точка на Лионел Меси за "The Best"
Снимка: Getty Images

1983 0

Лионел Меси за трети път спечели наградата на ФИФА "The Best". За голям фаворит бе считан Ерлинг Холанд, който спечели требъл с Манчестър Сити, но въпреки това бе изпреварен от аржентинската звезда. Наградата е за периода, който започва ден след световното през 2022 г. до 20 август миналата година.

Само точка от България за Лионел Меси

Кирил ДЕсподов е наредил Меси трети

България даде само една точка на Меси и тя е от капитана на националите ни Кирил Десподов, който слага аржентинеца трети след Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе, информира "24 часа". Бившият национален селекционер Младен Кръстаич е подредил Холанд, Кевин де Бройне и Виктор Осимен. При медиите българският вот е Холанд, Родри и Илкай Гюндоган.

Меси печели 13 точки от капитаните, след като получава 677 точки срещу 557 за Холанд и 282 за Мбапе. Така Холанд взема 11, а французинът 9. При треньорите норвежецът грабва 13 с 541 вота, Меси е 476, а Мбапе 302. При медиите Холанд взема нови 13 точки с категоричните 729 пункта от вота. Меси е с 315, а Мбапе е със 168.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички