ВИДЕО: Телевизиите го скриха, но жестока простотия на Погба излезе наяве (СНИМКА)


ВИДЕО: Телевизиите го скриха, но жестока простотия на Погба излезе наяве (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

32371 0

Голямата звезда на Франция Пол Погба беше обект на жестоки критики след посредственото си представяне по време на двубоя срещу Румъния на Евро 2016. Той беше оставен на резервната скамейка срещу Албания, но се появи на почивката и помогна за победата на "петлите" с 2:0.

Един треньор ОБЕЗУМЯ при гола на Пайе (ВИДЕО)

При втория гол той даде основния пас, който доведе до страхотната контраакция на домакините и попадението на Димитри Пайе. Именно след него той се прояви страшно невъздържано, а в радостта си показа популярния като "Bras D’Honneur" жест, популярен най-вече сред шофьори и футболисти. Той беше насочен директно към журналистите, които го съсипаха за играта му срещу Румъния. Разбира се, след мача той опроверга да е показвал въпросния жест, казвайки че просто така се радва при гол.

"BeIN" не показа тези кадри по време на мача, като от телевизията признаха, че са видели жеста, но са решили да го пропуснат, тъй като подкрепят страната домакин на турнира.

СЛЕДЕТЕ ВСИЧКО ИНТРЕСНО ОТ ЕВРОПEЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ 2020 В SPORTLIVE

ХАРЕСАЙТЕ СПЕЦИАЛНАТА ФЕЙСБУК СТРАНИЦА ЗА ЕВРО 2020 


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички