ВИДЕО: Саудитски журналист се подигра на Кристиано Роналдо и неговото "Siuuu"


ВИДЕО: Саудитски журналист се подигра на Кристиано Роналдо и неговото "Siuuu"
Снимка: GettyImages

2107 0

Саудитският журналист Ибрахим Ал-Фариан се подигра на Кристиано Роналдо и неговото празнуване на гол с култовото "Siuuu" след отпадането на Ал Насър от Суперкупата на Саудитска Арабия.

Звездата на Португалия не успя да се запише и пропусна златна възможност още в началото на срещата, а тимът му записа загуба с 3:1 от Ал Итихад. Резултатът означава, че 37-годишният играч все още не е отбелязал състезателен гол за 180 минути за новия си клуб.

Неговото представяне изглежда разочарова Ал-Фарян, който се подигра на празнуването на Роналдо след мача, възкликвайки: „Той не вкара нито един гол. Вие (другите привърженици) ни притеснихте. Казахте, че той ще вкара четири гола и ще празнува "Су", казва той.

Противно на слуховете в социалните медии, Ал Фарян е журналист - не е един от собствениците на Ал Насър. Той следва националния отбор на Саудитска Арабия и клубните тимове, където и да се намират. Той обаче не е единственият, който критикува Роналдо, след като мениджърът на АлНасър - Руди Гарсия обвини пропуска му от първото полувреме за загубата.

@kora_sport #كاس_السوبر_السعودي #الاتحاد #الفيحاء ♬ الصوت الأصلي - كورة سبورت

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички