ВИДЕО: Едно от големите руски дербита "блесна" с 16 картона и огромно меле


ВИДЕО: Едно от големите руски дербита "блесна" с 16 картона и огромно меле
Снимка: GettyImages

930 0

Голяма драма беляза едно от огромните футболни дербита на Русия, което през днешния ден противопостави Зенит и Спартак Москва един срещу друг по пътя към Купата на Русия. Оспорваният двубой бе спечелен в крайна сметка от "сините" след изпълнение на дузпи, но в центъра на събитията попадна огромното меле, а не толкова представянето на двата тима. 

Всичко започна между Куинси Промес от Спартак и Видмар Бариос от Зенит, които първи се сдърпаха помежду си. Веднага обаче към тях се присъединиха и Родригао от домакините и Шамар Никълсън от гостите, а след това и играчите от двете скамейки се впуснаха в ръкопашни сблъсъци.

Това доведе до червени картони за Родриго, Бариос и Малкълм от Зенит, както и на звездите на Спартак Никълсън, Александър Соболев и резервния вратар Александър Селихов.

При дузпите Зенит стигна до крайния успех след точни удари на Далер Кузяев, Густаво Мантуан, Андрей Мостовой и Зелимхан Бакаев и пропуск на Дъглаш Сантош. За московчани от бялата точка се разписаха Даниил Хлусевич и Руслан Литвинов, но Антон Зинковский и Данил Денисов пропуснаха и така срещата завърши 4:2 в полза на домакините.

Двубоят в редовното време завърши без отбелязан гол, а футболът в Русия продължава и по време на Световното първенство 2022.

Вижте кой юноша на Зенит Санкт Петербург подсили Ботев Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички