ВИДЕО: Дания не успя да пробие Ирландия в Копенхаген


ВИДЕО: Дания не успя да пробие Ирландия в Копенхаген
Снимка: БГНЕС

1476 0

Дания и Ирландия не успяха да си вкарат гол и завършиха 0:0 в първия мач между двата отбора от баражите за място на Мондиала в Русия догодина. Двубоят на стадион "Телия Парк" в Копенхаген се игра пред 36 200 зрители.

Дания пропусна идеална възможност да поведе в резултата в 12-ата минута, когато вратарят на гостите Дарън Рандолф спаси два последователни удара на Йенс Стригер Ларсен и Андреас Корнелиус. В 33-ата минута Рандолф отби топката след далечен изстрел на Кристиан Еркисен, а Пионе Систо не успя да се възползва при добавката.

10 минути по-късно ирландците създадоха първото си положение в мача, но Сайръс Кристи не успя да прехвърли Каспер Шмайхел. Това бе и първи удар за гостите към вратата на датчаните в двубоя.

Дания през първите 45 минути имаше преимущество, но не успя да го материализира и двата тима се оттеглиха на почивката, без да си отбележат гол.

През втората част ирландците се отбраняваха по-добре и не дадоха почти никакви шансове на "червения динамит" да застраши вратата им, ако се изключи един опасен изстрел на Юсуф Поулсен с глава в последната минута от редовното време, който бе париран с вещина от безгрешния в този мач Дарън Рандолф.

Така след това нулево равенство всичко по-интересно ще се случи в ответната среща идната седмица.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички