ВИДЕО: Бразилия разби Еквадор с 3:0 в световна квалификация


ВИДЕО: Бразилия разби Еквадор с 3:0 в световна квалификация

1383 0

Олимпийският шампион Бразилия размаза с 3:0 Еквадор като гост в мач от световните квалификации. Голямата звезда на кариоките Неймар откри резултата в 72-ата минута от дузпа, а в самия край на на срещата Габриел Жезус тотално уби интригата с два красиви гола.

Първата част на мача беше скучна и без много голови положения. Еквадор имаше териториално надмощие, което обаче не успя да оползотвори о никакъв начин.

След почивката гостите вдигнаха оборотите и Неймар и Ренато Аугусто не успяха да реализират открилите им се възможности.

Докато се стигна до 72-ата минута, когато Габриел Жезус беше спънат в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Неймар, който не сбърка и откри резултата – 1:0 за Бразилия!

Напаст! Рояк оси за малко не погуби играчите на терена (ВИДЕО)

Малко след това Парадес беше изгонен от игра за втори жълт картон и Еквадор остана с човек по-малко на терена. В 87-ата минута Марсело пусна хубав пас към Жезус, който технично отбеляза за 2:0.

В продължението Жезус оформи крайното 3:0, след като получи на границата та наказателното поле и с прецизен удар не остави шансове на вратаря.

С  този успех Бразилия събра актив от 12 точки и заема 4-то място в класирането, докато Еквадор остава на 3-та позиция с 13 т.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички