Вицепрездент на УЕФА се "страхува", че Меси ще вземе "Златната топка", ето защо


Вицепрездент на УЕФА се "страхува", че Меси ще вземе "Златната топка", ето защо
Снимка: Getty Images/Guliver

2771 0

Вицепрездентът на УЕФА Збигнев Бонек коментира кой според него заслужава да спечели "Златната топка" за 2021 година. Той сподели, че се опасява, че наградата ще бъде дадена на Лионел Меси и посочи странни мотиви за това.

"Ако Жоржиньо беше вкарал последната дузпа в серията на "Уембли" (във финала на Евро 2020), той би спечелил "Златната топка", а вместо това той изведе на сцената Донарума. Гласува Африка, гласува Америка. Всички гласуват. И там знаят само Меси и Роналдо. Опасявам се, че Меси, който спечели Копа Америка, може да вземе "Златната топка", заяви полската легенда, цитиран от tuttomercatoweb.

"Според мен има трима играчи, които са достойни за приза: Жоржиньо, Меси, Левандовски. За мен най-добрият е Роберт. Не знам защо миналата година не му връчиха приза, когато играеше по същия начин и спечел всичко. Наградата трябва да вземе този, който с отбора си е спечели нещо съществено. Всички знаем, че Меси е футболист от друга категория, но Жоржиньо спечели всичко. Аз подкрепям Левандовски", заяви бившата звезда на Ювентус. А ето кой ще вземе "Златната топка" според Goal.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички