Ван Дайк: Чувствам се като в добрите стари времена


Ван Дайк: Чувствам се като в добрите стари времена
Снимка: Getty Images

1078 0

Бранителят на Ливърпул и Нидерландия - Върджил ван Дайк, призна, че очаква се нетърпение предстоящите мачове на "оранжевите". Капитанът на Нидерландия пропусна Евро 2020, след като още се възстановяваше от тежка травма в коляното, която го извади от игра през почти целия минал сезон.

Сега защитникът ще участва в квалификациите за Катар 2022 срещу Норвегия, Черна гора и Турция.

"Чувствам се като в добрите стари времена и съм много щастлив да съм отново тук", каза бранителят преди отпътуването на тима за Осло.

"Предстои ни много важен мач. Развълнуван съм. Беше ми трудно да седя пред телевизора и да гледам европейското първенство от дивана", каза 30-годишният защитник, който може да изиграе три мача за шест дни за пръв път от операцията на коляното през есента на миналата година.

"Знам кое е важно за мен. Добрата новина е, че в състава ни има много класни защитницици", допълни Ван Дайк, който ще бъде капитан на Нидерландия отново.

"Ван Гаал носи нещо специално с присъствието си. Атмосферата в отбора е отлична, всички са готови и искат да играят. Но важното е да покажем всичко това на терена. Условията изглеждат добри и вече говорихме за начина, по който искаме да изглеждаме срещу Норвегия", допълни холандецът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички