Юве трепери: Фен на Барса ще свири финала в Шампионска лига


Юве трепери: Фен на Барса ще свири финала в Шампионска лига

1766 0

Назначението на съдията за финала в Шампионска лита със сигурност ще предизвика много полемики. По-рано днес стана ясно, че УЕФА праща на мача между Барселона и Ювентус турчина Джунейт Чакър.

От Европейската футболна централа уточниха, че са се спрели на него, защото е направил изключително силно Световно първенство миналата година и кариерата му постоянно върви нагоре.

Преди две години обаче той си навлече гнева на английските медии след двубоя от осминафиналите на Шампионска лига между Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид (1:2) с изгонването на Нани при 1:0 за "дяволите".

Тогава таблоидите на Острова изровиха, че Чакър следва в социалната мрежа "Туитър" само два нетурски отбора - Барселона и Реал (Мадрид). Освен това следи новините от Испанската туристическа камара.

През ноември миналата година пък се появи информация, че болест застрашава кариерата на Джунейт Чакър. Той страда от пневмоторакс. 38-годишният арбитър прекара четири дни в болница, където му бяха направени медицински изследвания и бе под специално лекарско наблюдение.

Според турските издания проблемите с белите дробове застрашават кариерата на Чакър като съдия на ФИФА.

Това обаче се оказа пресилено и той се завърна към съдийството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички