Туран се забърка в голям скандал, скочи на журналист по време на полет


Туран се забърка в голям скандал, скочи на журналист по време на полет
Снимка: Getty Images/Guliver

1940 0

Звездата на турския национален отбор Арда Туран се забърка в скандал, след като изригна срещу журналист по време на снощния полет след контролата с Македония.

Туран е избухнал срещу Билал Меше от "Милиет" заради новини преди Евро 2016, когато Меше твърдеше, че Арда Туран е вдигнал бунт за пари, както и за сега, че вече бил изпразнил шкафчето си на "Камп Ноу". В последните месеци упорито се твърди в медийното пространство, че лятото Туран ще се раздели с каталунците.

"Кажи ми, Билал, ти беше ли там? Беше ли с нас, за да пишеш относно бонусите? От кого съм искал пари? От кого съм искал бонуси? Да, да, говори сега. Ела, и останалите са тук. Точно тук те питам. Как така написа тези репортажи? На кого ги разправяш такива?", продължил футболиста срещу Меше.

Освен това, футболистът хвърлил обвинение, че журналистът е човек на президента на туската футболна централа като наблегнал на факта, че именно от там са позволили на журналиста да се качи в самолета.

Бурак Йълмаз и Джанер Ерки предотвратили да се стигне и до по-голяма разправия, като попречили на Арда Туран да удари Меше с юмрук в лицето.

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички