Треньорът на Турция Шенол Гюнеш: Най-важните мачове са първият и последният


Треньорът на Турция Шенол Гюнеш: Най-важните мачове са първият и последният
Снимка: Getty Images

2018 0

Започва ЕВРО 2020! Довечера от 22:00ч. българско време Турция и Италия ще открият шампионата на Стария континент с мач помежду си. Преди срещата, старши треньорът на "полумесеците" Шенол Гюнеш заяви, че за Турция е голяма част да играе в откриващата среща:

"За нас е голяма чест да играем в мача на откриването на такъв турнир. Италия е класен тим, който аз много уважавам. Нашият тим ще играе за първи път в мач на откриването, а за всеки, освен трима мои футболисти, това ще е дебют на Европейско първенство. Манчини познава добре турският футбол, тъй като работи в Галатасарай. Той събра под италианското знаме отличен отбор, но сме тук за победа", заяви наставникът.

"Във всеки турнир най-важните мачове са първия и последния. Ако загубим първия двубой всичко в групата ще се усложни максимално за нас. През 2002 година ние участвахме на Световното първенство с играчи, които нямаха опит във финални турнири и играхме отлично. Надявам се, сега да се получи всичко. В отбора има настроение, всички сме заедно", добави треньорът на Турция.

По коя телевизия ще можете да гледате този мач - научете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички