Треньорът на Англия след 3:3 с Германия: Тази седмица научихме много за себе си


Треньорът на Англия след 3:3 с Германия: Тази седмица научихме много за себе си
Снимка: Getty Images

1447 0

Във вечерта на 26 септември Англия и Германия извъртяха зрелищно 3:3 в последния си мач от Група 3 на Лига "А" в турнира Лига на нациите.

Всички попадения паднаха през второто полувреме, а "Трите лъва" осъществиха обрат от 0:2 до 3:2, преди в крайна сметка Кай Хаверц да оформи крайния резултат на "Уембли" с гол в 87-ата минута.

"Смятам, че отборът ни става все по-сплотен и продължава с израстването си. Тази седмица научихме много за себе си. Няколко грешки ни костваха головете, но аз лично предпочитам да се фокусирам върху това, че видях страхотен дух и вяра, каквито ни липсваха в последните мачове", каза треньорът на Англия Гарет Саутгейт след срещата и допълни:

"Публиката беше с нас дори и при 0:2, а след това си припомнихме колко е хубаво, когато върнеш едно попадение. В тези моменти няма как да не разчиташ на най-опитните и най-добрите футболисти. Настоящият период е странен, сякаш всички отбори изпитват трудности да намерят най-добрата си форма".

*Англия завърши на последното четвърто място в тазгодишното издание на надпреварата и от следващото ще изпадне в долната Лига "B". Съставът на Саутгейт така и не записа победа - 3 загуби и 3 равенства!

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички