Трансферните планове на Бекъм за Интер Маями са меко казано "амбициозни"


Трансферните планове на Бекъм за Интер Маями са меко казано "амбициозни"
Снимка: Getty Images/Guliver

5788 0

С напредването на времето все повече се говори за дебютния сезон на новия отбор в МЛС Интер Маями. Тимът ще започне съществуването си зад Океана от сезон 2020, а съсобственикът Дейвид Бекъм има повече от сериозни планове за това кои играчи да бъдат привлечени в клуба.

Легендата на английския футбол вече има три трансферни плана за новия си клуб, а имената, които е включил ще ви изненадат. Става въпрос за три от най-големите звезди във футбола - Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Антоан Гризман. И докато привличането на Меси и Роналдо изглежда почти невъзможно, то френският нападател сам разкри, че би завършил кариерата си в САЩ.

"Ако Бекъм ме иска в неговия отбор, аз ще отида. Искам да завърша кариерата си в МЛС. Любимите ми градове са Маями и Лос Анджелис", сподели преди време Гризман пред "L`Equipe".

БЕКЪМ: СОЛСКЯЕР КАРА НАС, БИВШИТЕ НИ СЪОТБОРНИЦИ, ДА СМЕ ГОРДИ 

"Всеки един собственик на отбор има свой трансферен списък. Ако погледнеш начина, по който играят Лео и Кристиано, не мисля, че е логично да мислим за края на тяхната кариера. Още не. Трудно е да мислим дори, че настоящите им клубове биха се разделили с тях, но във футбола никога нищо не се знае", коментира Бекъм трансферните си планове пред "Goal". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички