Трансферни слухове и новини от последните 24 часа


Трансферни слухове и новини от последните 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

3130 0

Трансферните слухове и новини с всеки изминал ден стават все по-интересни и включват различни звезди на световния футбол. Представяме Ви най-интересните от последното денонощие.

"L`Equipe": Монако ще продаде Килиан Мбапе за сума не по-малка от 180 милиона евро, съобщава изданието. Интерес към нападателя за момента има от Реал Мадрид и Манчестър Сити.

"The Times": Челси е готов да счупи трансферната сума за защитник, като подготвя оферта в размер на 61 милиона паунда за бранителя на Ювентус Алекс Сандро. За сега рекордът се държи от Манчестър Сити, който плати 52 милиона паунда за Бенжамен Менди от Монако по-рано това лято. 

"Daily Telegraph": Шампионът на Англия е много деен на пазара през този месец и ще опита да вземе поредно ново попълнение. Според изданието Антонио Конте иска Ренато Санчес от Байерн Мюнхен, но баварците са готови да дадат младата звезда единствено под наем. Интерес към него има и от Милан.

"The Telegraph": Манчестър Юнайтед има шанс да вземе звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл. Зинедин Зидан не може да гарантира, че уелсецът ще остане в Мадрид през новия сезон, което е мотивирало Жозе Моуриньо да опита да го привлече в Манчестър. 

"The Sun": Челси е готов да похарчи нови 50 милиона, за да вземе Рос Баркли от Евертън и Алекс Окслейд-Чембърлейн от Арсенал. Английските национали са свързвани с трансфер през лятото, като интерес към тях не липсва.

"Gazzetta dello Sport": Интер подготвя оферта в размер на 50 милиона евро за халфа на Байерн Мюнхен Артуро Видал. Баварците нямат намерение да се разделят с чилиеца, който е основен футболист в тима.

"Sport": Ливърпул обяви цената на Филипе Коутиньо и тя е 133 милиона паунда. Най-голям интерес към бразилеца има от Барселона, но сумата най-вероятно ще откаже каталунците.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички