Трансферни новини и слухове от последните 24 часа


Трансферни новини и слухове от последните 24 часа
Снимка: Guliver/GettyImages

9875 0

Отборите в Европа постепенно започват да се подготвят за новия сезон. Играчите заменят кратката почивка с ново начало на сякаш безкрайния цикъл от тренировки. Треньорите желаят да обиграят състезателите максимално, но на места това е затруднено от постоянния приток от новодошли, които тепърва трябва да свикват с обстановката. Вижте най-интересните и актуални новини и слухове около летния трансферен прозорец.

Адриен Рабио минава медицински прегледи в Ювентус. 24-годишният  полузащитник дълго време отказваше да поднови договора си с ПСЖ, като това принуди френския клуб да го извади от състава си. Ако не изникне непредвидена пречка, съвсем скоро Рабио официално ще е играч на "Старата госпожа".

Барселона с интерес към Лаутаро Мартинес, информира Marca. 21-годишният нападател изигра отличен сезон за Интер, а сега пренася добрите си игри и с националната фланелка на Аржентина, редом до Лионел Меси. "Каталунците" вече са се свързали с агента на играча, като същевременно са готови да заплатят на "нерадзурите" 112 милиона евро.

Официално: Ювентус и Рома размениха играчи. Вижте повече информация в този материал.

Барселона обявява трансфера на Гризман до броени дни, докладва вестник Марка. От днес откупната клауза на французина е 120 милиона евро. Точно това чакаха "каталунците" за да проведат финалните преговори по трансфера. Единствената въпросителна е дали ще бъде заплатена пълната сума или в сделката ще бъде включен играч на Барселона.

Маркъс Рашфорд подписа нов 4-годишен договор с Манчестър Юнайтед. 21-годишният футболист ще прибира по 700 000 паунда на седмица, ако бъдат изпълнени някои условия.

Официално: Рома продаде Костас Манолас на конкурент в Серия А. Научете повече в тази статия.


Тотнъм и Олимпик Лион се договориха за Танги Ндомбеле, докладва френското издание Л'Екип. "Шпорите" ще заплатят 72 милиона евро, 10 от които под формата на бонуси. Това би било първо попълнение за лондонския тим от 18 месеца насам, когато привлякоха Лукас Моура.

Ясин Брахими преговаря с Арсенал, съобщава Sky Sports. Договорът на 29-годишния футболист с Порто изтича и няма да бъде подновен. Брахими вече отказа няколко оферти от турски грандове, за да може да продължи кариерата си при "артилеристите".

Официално: Барселона продаде Суарес на клуб от Ла Лига. Вижте подробности в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички