Трансферна цел на Манчестър Юнайтед няма да сменя клуба си през зимата


Трансферна цел на Манчестър Юнайтед няма да сменя клуба си през зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

1589 0

Халфът на Аякс Дони ван де Беек заяви, че няма намерение да сменя клубната си принадлежност, въпреки трансферните спекулации, свързващи го с преминаване в Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид. Холандският национал е свързван с трансфери в различни клубове в Европа, след като направи страхотна кампания с Аякс през изминалата година.

С отварянето на трансферния прозорец отново се засилиха слуховете за продажба на Ван де Беек. Младият халф обаче заяви, че няма намерение да напуска Аякс преди края на сезона. „Ситуацията в момента е такава, че аз нито искам, нито мога да направя нещо в момента. Казах го и преди, казвам го и сега – ще остана в Аякс до края на сезона, а може би и през следващата кампания. Тези спекулации за Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед са добър знак, но това не е важно засега. Казах, че ще остана в Аякс и това ще се случи на 100 процента“ заяви Ван Де Беек.

След спечелването на Ередивизи и Купата на Холандия, както и достигането до полуфинал в Шампионската лига през миналия сезон, играчите на Аякс си заслужиха много похвали. Част от бившите съотборници на Ван Де Беек (като Френки Де Йонг и Матайс Де Лихт) вече напуснаха клуба през лятото. А ето към кого ще се насочат Манчестър Юнайтед, ако не успеят с Ван де Беек.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички