Топ играч е откровен: Отиваме да играем в Азия заради пари, не за някакъв проект


Топ играч е откровен: Отиваме да играем в Азия заради пари, не за някакъв проект
Снимка: Getty Images

1301 0

Полузащитникът на Атлетико (Мадрид) - Аксел Витсел, призна, че силните играчи преминават в клубове от Азия главно заради пари. Мнозина досега отричаха това, казвайки, че са привлечени от спортните проекти на клубове от Катар, Саудитска Арабия, по-рано Китай и др.

"Наскоро говорих с Караско, той ми се обади заради контузията на Лемар. Той се справя добре, щастлив е. Всеки от нас има собствен път. Няма да кажа, че отиването в Саудитска Арабия е било лоша идея, защото аз самият отидох в Китай на 27 години.

Според мен Яник постъпи правилно. В Китай получих опит, който ще остане с мен завинаги. Но, разбира се, ние ходим в такива страни заради парите. Няма нужда да увъртаме и да казваме, че въпросът е в спортният проект. Това е истината и Яник направи точно това. Приемам го нормално", заяви белгиецът, цитиран от "Marca".

По-рано Караско обяви, че трансферът му в арабския Ал-Шабаб се дължи на "финансова сигурност". А ето през каква трудност премина Рияд Марез в Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички