Супергол на Лионел Меси помогна на Интер Маями за драматична победа в МЛС (ВИДЕО)


Супергол на Лионел Меси помогна на Интер Маями за драматична победа в МЛС (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2900 0

Интер Маями постигна драматична победа над Спортинг Канзас Сити с 3:2 в двубой от редовния сезон на MLS, игран на стадион "Ароухед". Ерик Томи се разписа на два пъти за домакините, докато за "розовите“ точни бяха Диего Гомес, Лионел Меси и Луис Суарес.

Успехът качи Интер на върха в класирането в Източната конференция с 15 точки. Спортинг Канзас се намира на седматата позиция в Западната с 10. Това е пореден добър мач за Интер Маями в МЛС, в който главни действащи лица бяха Меси и Суарес.

Суарес и Меси се разписаха при победа на Интер Маями

Срещата бе изпълнена с много напрежение и обрати, като Спортинг пръв откри резултата още в 6' след удар на Томи от границата на наказателното поле. 12 минути по-късно Диего Гомес изравни, след като се възползва по извеждащ пас на Меси.

През второто полувреме, в 51', именно Меси обърна резултата след страхотен удар извън наказателното поле. 7 минути след това Томи отново успя да изравни след гол, за който му помогна и гредата.  В 71' бе оформен крайният резултат, като Гомес подаде успоредно на голлинията за Луис Суарес, който нямаше никакъв проблем да вкара отблизо за крайното 2:3.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички