Собственик на два отбора направи нещо невиждано на трансферния пазар


Собственик на два отбора направи нещо невиждано на трансферния пазар
Снимка: iStock/Guliver

4638 0

Няма спор, че летният трансферен прозорец е един от моментите във футбола, който е чакан с нетърпение от феновете. Тогава любимите им отбори купуват нови играчи, които да помогнат за по-доброто представяне през следващата година.

Често ставаме на интересни трансфер, непредвидени трансфери, шокиращи трансфери и сигурни трансфери, но този, който се случи в Англия може би ще оглави класацията за "Най-шокиращи". Точно така се определя действието на гръцкия биснесмен Евангелос Маринакис, който е собственик на Олимпиакос и английския Нотингам Форест.

По време на трансферния прозорец той искал да продаде халфа на Олимпиакос Тахцидис в другия си тим, но не му стигнало времето да завърши сделката и трансферният прозорец затворил. Вместо да се откаже, Маринакис намерил решението на проблема и прекратил договора на играча в гръцкия отбор и го привлякъл като свободен агент в тима от Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички