След завръщането с голове: Кристиано Роналдо е най-големият фаворит в Шампионска лига на Азия


След завръщането с голове: Кристиано Роналдо е най-големият фаворит в Шампионска лига на Азия
Снимка: GettyImages

1733 0

Кристиано Роналдо се завърна ударно за 2024-та година. След прекъсване от близо два месеца без официални двубои неговият Ал Насър поднови кампанията с два важни успеха. И в двата случая победите дойдоха с гол разлика - първо с 1:0 като гост на Ал Фейха в Шампионска лига на Азия, а след това и у дома с 2:1 срещу Ал Фатех в Саудитската професионална лига.

Кристиано Роналдо е гладен за още голове в Шампионска лига на Азия

Роналдо се разписа и в двата мача, а сега неговият тим излиза за реванша в континенталната надпревара между най-добрите. Той се е прицелил да покори и нея, след като го стори пет пъти с Шампионска лига в Европа (където е и голмайсторът на всички времена). А за реванша срещу Ал Фейха Ал Насър е в ролята на огромен фаворит - няма друга двойка от тази фаза в надпреварата, в която единият тим да има чак такова голямо предимство, показва платформата за онлайн спортни залози efbet.

Коефициентът на efbet за това Ал Насър отново да победи този съперник, този път у дома, е 1,18. Ставката пък за успех в полза на Ал Фейха, който би пратил мача поне в продължения, е 12,00. Съответно пазарът за равенство между двата тима е оценен на 7,80. Те се изправят един срещу друг в сряда, 21-ви февруари, от 20:00 часа българско време.

След двубоя им преди седмица вече в едва два мача от последните шест от съперничеството им са падали повече от две попадения (в три от случаите падат едно или по-малко). Точно толкова са и случаите, в които се стига до гол/гол - два.

Ще се стигне ли до голово зрелище за Роналдо и компания?

Ал Насър ще довършва започнатото в Шампионска лига на Азия

Коефициентът на efbet за това този път да има повече попадения - общо над 3,5 в срещата, е 1,79, докато за под 2,5 е 3,30. Съответно ставката за това и Ал Насър, и Ал Фейха да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,79, а за няма гол/гол - 1,91.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички