След операцията: Ето колко време ще отсъства Леонардо Спинацола според неговия хирург!


След операцията: Ето колко време ще отсъства Леонардо Спинацола според неговия хирург!
Снимка: Getty Images

2485 0

Левият бек на Италия Леонардо Спинацола бе опериран през вчерашния ден (5 юли) и според първоначалните прогнози, той ще отсъства от терените за период от около половин година. 

28-годишният бранител на Рома и "скуадра адзура" схъса ахилес по време на 1/4-финала срещу Белгия от Евро 2020 и Роберто Манчини ще трябва да се справя без него в тазвечершния полуфинал срещу Испания - следете тук развоя на мача на живо!

Лесе Лемпайнен, хирургът, който е провел успешната интервенция коментира пред "Gazzetta dello Sport", че Спинацола е гневен заради начина, по който е приключило първенството на Стария континент за него, но добави уверено, че той ще се завърне скоро на терена и отново ще бъде същият играч:

"Леонардо има много силен дух. Дори и гневът, който таи заради начина, по който бе прекъснато неговото европейско приключение не може да го сломи. Той вече е фокусиран върху своето възстановяване. Ако всичко върви по план той ще бъде готов да се присъедини към своите съотборници след шест месеца. Сега е рано да се каже. Аз обаче съм оптимист, че той ще направи цялостно възстановяване. Много зависи от рехабилитацията му, но съм убеден, че той ще се завърне в игра и отново ще бъде този страхотен футболист, който впечатли всички на Европейското първенство", сподели пред изданието доктор Лемпайнен.

Как италианските национали показаха подкрепата си към своя съотборник веднага победата над Белгия, можете да видите от видеото в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички