Скаути на Байерн пристигат в България


Скаути на Байерн пристигат в България

1139 0

Скаути на Байерн пристигат в България, но не заради играчи от националния отбор. Германците пътуват за Сливен, където стартират евроквалификациите при юношите до 19 години.

България е домакин на групата, в която са още Португалия, Дания и Беларус. Най-вероятно сериозният интерес към мачовете на отбора на Ангел Стойков е заради португалците, които са сред водещите отбори на континента. Освен Байерн ще има представители на лидера във френското първенство Ница, който бе преобразен след привличането на Балотели, и шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс.

Очакват се пратеници и на няколко английски клуба, които да гледат перспективни играчи у нас. Първият двубой на юношите ни е от 10 часа на стадион “Хаджи Димитър” срещу Португалия на 10 ноември. В 13,30 часа играят Дания и Беларус. На 12 ноември ранният двубой е Португалия - Беларус, а следобед играем с датчаните. Квалификацията приключва на 15 ноември от 13 часа, като двубоите са по едно и също време, информира "24 часа".

В Сливен остават Португалия и Дания, докато Беларус и България се местят на стадион “Берое” в Стара Загора. Така само в рамките на два дни ще изиграем два мача срещу Беларус. Мачовете ще могат да бъдат наблюдавани по канала на БФС в YouTube, както и по БНТ HD. Интересното е, че и двубоят при мъжете ще бъде по същия канал, а не по традиционния БНТ1 заради балотажа

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички