Шик към Роналдо за голмайсторския приз на Европейското първенство: Този път имаше късмет!


Шик към Роналдо за голмайсторския приз на Европейското първенство: Този път имаше късмет!
Снимка: Getty Images

1340 0

Европейското първенство по футбол завърши преди дни, но емоциите от него все още бушуват. И то не само тези около финалния сблъсък между Италия и Англия, който предложи толкова много емоции на всички привърженици и сложи подобаващ край на състезанието.

Именно след последния двубой стана ясен футболистът, който завърши Евро 2020 като големия голмайстор. Това е 36-годишният португалец Кристиано Роналдо, който се разписа 5 пъти и даде 1 асистенция в двубоите срещу Унгария, Германия и Франция (в последния на турнира за него и страната му не успя да помогне на тима си - срещу Белгия).

Всъщност имаше един играч, който вкара същия брой попадения, макар и за повече игрово време. Става въпрос за сензацията при нападателите на този турнир, за когото определено никой не очакваше да е толкова близо до голмайсторския приз - Патрик Шик от Чехия.

Той имаше своите 5 гола, но нямаше нито една асистенция - показател, който също има значение и заради който Роналдо грабна престижната награда. А малко, след като това стана ясно, Шик не пропусна да се пошегува с Кристиано чрез личния си профил в социалната мрежа "Инстаграм".

"Този път ти беше по-голям късметлия. Поздравления за моя идол Кристиано Роналдо" - написа Шик и отбеляза португалеца, като към текста приложи и снимка (фотошоп), на която са и двамата играчи. А как Кристиано Роналдо коментира първия си приз за голмайстор на голям форум?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички