Шедьовър, на който трудно може да се повярва: Един от най-красивите голове на Пеле бе пресъздаден дигитално (ВИДЕО)


Шедьовър, на който трудно може да се повярва: Един от най-красивите голове на Пеле бе пресъздаден дигитално (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

840 0

За мнозина Пеле е може би най-великият футболист в историята на играта. Бразилецът изригва едва на 17-годишна възраст, когато помага на своята страна да спечели Мондиал 1958. За съжаление, много от неговите най-добри мигове не са документирани на видео, но наскоро дигитално бе пресъздаден един от неговите най-красиви моменти на терена.

Любимият гол на Пеле с екипа на Сантос, отбелязан срещу Атлетико Ювентус, през далечната 1959, бе пресъздаден дигитално от почитатели на бразилеца. Любителите не са използвали нищо освен думите на легендата, която внимателно им е разказала за попадението.

В самия клип се вижда фамозния гол на Пеле. Той бе приет със смесени чувства в социалните мрежи. Някои смятат, че това е поредната измислица на бившия футболист, но други ревностно го защитават, заявявайки, че подобно попадение няма да бъде вкарано отново.

Не е възможно да бъдат потвърдени думите на Пеле, след като няма документиран материал на самия гол. По всичко личи, че просто трябва да се доверим на неговите слова и да му повярваме.

Ето го и самото пресъздадено попадение:

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички