Саша Илич преподава: 11-и мач без загуба - победи "чудака на Гърция"


Саша Илич преподава: 11-и мач без загуба - победи "чудака на Гърция"
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

17231 0

Бившият старши треньор на ЦСКА Саша Илич продължава да се радва на успешно представяне с новия си клуб - Атромитос. В Суперлигата на Гърция неговият отбор победи с 2:1 като гост Волос след две попадения на Карол Ангелски.

Полякът се разписа по веднъж в двете полувремена (25' и 58').  В добавеното време домакините се разписаха чрез Морайтис, но време за повече нямаше. Така тимът му събра 22 точки и заема седмата позиция в елита на южната ни съседка. Лидер там е ПАОК, където се подвизава Кирил Десподов, с 38 точки и мач по-малко.

Саша Илич със суперсерия в Гърция

Още: Ударно начало на 2024-та година за Саша Илич, и синът на Илиан Илиев не успя да го спре

Саша Илич като треньор на ЦСКА

Саша Илич пък все още е непобеден, откакто стана наставник на Атромитос, като в това число влизат успех над Панатинайкос и реми с Олимпиакос. Илич има 6 победи и 5 равенства във всички турнири с Атромитос.

Днешният му съпернк бе любопитен в лицето на Волос. Отборът е създаден съвсем скроо - преди шест години, след като години наред двата най-стари клуба във Волос (Ники и Олимпиакос) не искат да се обединят.

През миналата кампания Волос се представя доста силно в Суперлигата на Гърция и приключва редовния сезон на пето място. За плейофната фаза обаче Волос се срива и записва девет загуби и едно равенство.

Още: ЦСКА не забрави Саша Илич в предпоследния ден от 2023-та година

За Саша Илич и компания предстои домакински двубой срещу ОФИ Крит в първенството (13.01), а след това и реванш от осминафиналите за Купата на Гърция срещу АЕЛ Лариса (16.01). Първият мач между тях приключи при равен резултат 1:1.

Лазар Туфегджич пожелал да избяга при Саша Илич, но Артомитос не го искал и безплатно

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички