Сантош разкри дали се притеснява от липсата на игрово време при Роналдо


Сантош разкри дали се притеснява от липсата на игрово време при Роналдо
Снимка: Getty Images

1238 0

Легендата на Порутгалия и световния футбол Кристиано Роналдо бе повикан от Фернандо Сантош за предстоящите ангажименти на "мореплавателите" в Лигата на Нациите срещу Испания и Чехия. Селекционерът обяви, че няма притеснения от малкото игрово време, което Роналдо записа при "червените дяволи".

"Никой тук няма съмнения колко продължава да бъде важен той за националния отбор и колко е важно да продължава с мачовете за страната", заяви старши треньорът по адрес на суперзвездата.

Жоао Феликс, Диого Жота, Бернардо Силва и Бруно Фернандеш също са включени в списъка от 26 футболисти, както и бранителите Жоао Кансело, Пепе и младият Тиаго Джало.

Заради контузии опции не са Отавио и Ренато Санчес. Андре Силва, Гонсало Гедеш и Жоао Моутиньо също не попаднаха в групата за сблъсъците, въпреки че последният е вторият португалец след Роналдо с най-много срещи с националната фланелка.

Португалия ще се отправи на визита на Чехия на 24-и септември, а три дни по-късно ще приеме Испания. "Мореплавателите", които спечелиха първото издание на Лигата на нациите, изостава на точка от Испания в група 2 на Лига А.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички