Сампаоли: Аржентинец съм, но искам Чили да е шампион


Сампаоли: Аржентинец съм, но искам Чили да е шампион

1228 0

Селекционерът на Чили Хорхе Сампаоли призна, че ще бъде разстроен, ако сънародниците му от Аржентина, а не воденият от него отбор, спечелят финала на Копа Америка, който е тази вечер.

"Ние няма да се отказваме от обичайния си стил. Ще играем с аржентинците по същия начин, както и в останалите мачове в турнира. Този стил ни позволи да стигнем до финал, така че ще се постараем да продължим да играем в същия дух. Нямам търпение да чуя свирката, известяваща началото на мача. За старта на двубоя всичко е готово, остана само да направя последни наставления", коментира Сампаоли.

"Да, аз съм аржентинец, но на първо място съм треньор на Чили. Аз трябва да се притеснявам за моите възпитаници и за тази страна. Нямам чилийско гражданство, но въпреки това ме радва перспективата да водя националния отбор на Чили към победа в турнира. Всичките ми помощници също са аржентинци, но ние искаме на финала да победи Чили", категоричен е специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички