С обрат в добавеното време на Шампионска лига на Азия: 21-ва поредна победа за Ал Хилал и суперсерията продължава (ВИДЕО


С обрат в добавеното време на Шампионска лига на Азия: 21-ва поредна победа за Ал Хилал и суперсерията продължава (ВИДЕО
Снимка: Getty Images

1159 0

Устремилият се към титлата в Саудитска Арабия тим на Ал Хилал потегли с победа в елиминациите на Шампионска лига на Азия. Отборът победи с 3:1 като гост Сепахан. Иранците поведоха резултата чрез Резаейан в 37-ата минута, но гостите осъществиха пълен обрат.

Първо Малком изравни в 57-ата, а след това голмайсторът на отбора Александър Митрович осъществи пълния обрат - драматично в добавеното време. Имаше време дори и за трети гол, дело на Хамдан (90+7'). Така продължава и изумителната серия на Ал Хилал.

Това бе 21-ви пореден успех в официални мачове във всички турнири, както и 29-и пореден мач без загуба (33, ако броим резултатите само в редовното време).

Ал Хилал спечели своята група в надпреварата, което поне на хартия значеше по-лесен съперник за осминафиналите. Те попаднаха на Сепахан, който пък завърши втори в група с друг тим от Саудитска Арабия - шампиона Ал Итихад.

Сепахан е втори в елита на Иран, като неотдавна имаше комфортна преднина на първото място. В края на 2023-та и в началото на 2024-та обаче тимът записа три поредни загуби в първенството. Така в момента изостава с точка от лидера - малко преди подновяването на шампионата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички