Рускиня: Жените трябва да правят секс преди мач


Рускиня: Жените трябва да правят секс преди мач
Снимка: Gulliver/GettyImages

902 0

Руската вратарка Елвира Тодуа говори повече от открито в интервю, че за нея е напълно резонно футболистките да правят секс преди футболен мач вечерта преди срещата. Тя обясни, че разбира и разликите от това, което се случва при мъжете.

„Нормално е жените да могат да правят секс преди мач, докато за мъжете знам, че много треньори го забраняват”, каза 35-годишната вратарка, която представлява отбора на ЦСКА Москва и има повече от 100 мача за женския национален отбор на Русия.

Трябва да припомним, че в миналото редица наставници са забранявали на футболистите си да правят секс по време на турнирни надпревари. Най-нашумелият случай бе на Мондиал 2010-а, когато Фабио Капело наложи пълна забрана на играчите на Англия по време на Световното първенство в Южна Африка.

В същия разговор Елвира Тодуа разкри още, че и тя, и колежките ѝ в ЦСКА имат договори, които ги защитават в случай на бременност. „Клубът е длъжен да ни плаща в случаите на майчинство. Имаме тази клауза, но не е така навсякъде и знам, че в много от клубовете договорите се прекратяват незабавно, ако дадена футболистка забременее”, обоснова се Тодуа.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама