Рушел от Чапекоензе пипна топката за първи път и пак ще лети


Рушел от Чапекоензе пипна топката за първи път и пак ще лети

2357 0

Левият защитник на Чапекоензе Алан Рушел за първи път след авиокатастрофата през ноември тренира с топка, съобщи Globo Esporte.

27-годишният футболист продължава да се възстановява от последиците от трагедия с физиотерапия, но за днес е получил разрешение от лекарите да започне леки тренировки с топка.

Очаква се Рушел да се присъедини към отбора и да започне физически упражнения в края на април, а връщането му на терена може да се състои в средата на годината.

Днес защитникът за първи път след самолетната катастрофа ще лети с отбора в Перу, кудето Чапекоензе (до 23 г.) ще проведе приятелски мач с местния отбор Спорт Бойс. Перуанците изпратили поканата след трагедията, но няма да могат да играят с основния тим, тъй като в този ден предстои мач от първенството на щата.

Както е известно, почти целият отбор на Чапекоензе и треньорският щаб загинаха по време на катастрофата в Колумбия на 29 ноември, когато летяха, за да играят финал на Копа Судамерикана срещу Атлетико Насионал.

В катастрофата оцеляха само трима от футболистите - Рушел, Джаксон Фолман и Хелио Нето.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички