Ромарио на свой ред избра по-добрия между Меси и Роналдо


Ромарио на свой ред избра по-добрия между Меси и Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

4262 0

Легендата на Барселона Ромарио стана поредният футболен човек, който взе отношение по въпроса кой е по-добрият футболист от двете играещи легенди Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Бразилецът заяви, че ако трябва да избира между двамата за свой съотборник, би се спрял на аржентинеца.

"Обичам Меси, той е страхотен. Но също така трябва да кажа, че Кристиано Роналдо влиза в топ 5 на най-добрите футболисти в историята. Ако трябваше да избирам с кого да играя, бих посочил Меси. Той е технически по-надарен. Предпочитам да видя в отбора си Лео пред Кристиано", заяви Ромарио.

В кариерата си дотук 31-годишният Меси стана шампион на Испания 9 пъти, спечели Купата на Краля 6 пъти и 4 пъти триумфира в Шампионска лига. 34-годишният Роналдо спечели веднъж Висшата лига и два пъти Ла Лига, победи във ФА Къп и 2 пъти в Купата на Краля и спечели пет пъти Шампионска лига. В периода от 2008 до 2017 година двете звезди спечелиха по пет пъти "Златната топка". Жозе Моуриньо също отговори на въпроса Меси или Роналдо. Вижте какво каза в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички