Роби Кийн помоли Роналдо да спре да вкарва в квалификациите за Евро 2020


Роби Кийн помоли Роналдо да спре да вкарва в квалификациите за Евро 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

8036 0

Бившият ирландски национал Роби Кийн помоли суперзвездата на Португалия - Кристиано Роналдо, да не вкарва повече голове в квалификациите за Евро 2020. На "мореплавателите" им предстоят още мачове с Литва, Люксембург, Украйна и отново Литва, в които звездата има големи шансове да се разпише поне още няколко пъти.

Кийн отправи шеговития си призив чрез стори в Instagram преди мача Сърбия - Португалия. В него Роналдо вкара един от головете за успеха на своя тим с 4:2. Допреди този двубой Кийн беше рекордьор по брой попадения в квалификации за Европейски първенства. Той имаше 23 гола, а португалецът, който бе най-близкият му преследвач, имаше 20 гола.

"Мисля, че имаш достатъчно рекорди, Кристиано. Остави този на спокойствие", написа ирландецът в социалната мрежа, като добави усмихнати емотикони. А защо отпадането на Порто от Шампионска лига бе добра новина за Роналдо вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички