Ренато Санчес е отказал на Манчестър Юнайтед преди да премине в Байерн


Ренато Санчес е отказал на Манчестър Юнайтед преди да премине в Байерн

2357 0

Крилото на португалския национален отбор Нани разкри, че Ренато Санчес сам е предпочел да премине в Байерн Мюнхен, вместо в Манчестър Юнайтед.

Както е известно, месеци наред "червените дяволи" водеха преговори с португалския суперталант, но в крайна сметка той премина на "Алианц Арена". Според мнозина, халфът е преминал в немския гранд като "предупреждение" към Юнайтед заради Жозе Моуриньо. В крайна сметка обаче, желанието е било изцяло на Ренато.

Безумни обяснения от Азар за резила на Евро 2016

"Ренато щеше да е отлично попълнение на Манчестър Юнайтед. Нямам никакви съмнения. Но в крайна сметка той имаше право на собствено мнение - и предпочете Байерн", сподели Нани по повод трансфера на своя съотборник.

"Надявам се да е направил добър избор и да е щастлив от кариерата си, но мисля, че в Юнайтед щеше да е изключително добър и "червените дяволи" категорично изпуснаха отличен играч", каза още бъдещият играч на Валенсия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички