Разкритие: Колко точно фенове са гледали финала на Евро 2020 без билети?


Разкритие: Колко точно фенове са гледали финала на Евро 2020 без билети?
Снимка: Getty Images

5369 0

В минутите преди началото на финала на Евро 2020 между Англия и Италия стотици английски запалянковци опитаха да щурмуват входовете на стадион "Уембли", за да влязат без билети на съоръжението.

Стигна се до остри сблъсъци със стюардите и мнозина хора бяха ранени. Една седмица след 11 юли "Daily Mail" разкри колко точно фенове са успели да влязат на трибуните без пропуски. 

По информация на изданието, около 5 000 души са успели да пробият охранителните мерки, въпреки че първоначално британската полиция твърдеше, че това са сторили няколко десетки души.

На трибуните на "Уембли" можеха да присъстват до 65 000 зрители, но още в началото на мача се забеляза, че на стадиона присъстват доста повече запалянковци. В момента на Острова все още тече разследване и е възможно в следващите дни да излязат още любопитни подробности около финала на Европейското първенство по футбол.

Любопитно е да се отбележи, че бащата на един известен футболист беше един от пострадалите при сблъсъците на входовете на "Уембли".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички