Рахийм Стърлинг: Отборът е успокоен, но отвън се усеща паниката


Рахийм Стърлинг: Отборът е успокоен, но отвън се усеща паниката
Снимка: Getty Images/Guliver

1071 0

Селекцията Англия не изпитва притеснение от критиките извън лагера преди финалния мач от група D на Евро 2020 срещу Чехия, тъй като играчите фокусират усилията си върху класирането за осминафиналите, смянта Рахийм Стърлинг.

Англия стартира кампанията с победа с 1:0 над финалиста от Мондиал 2018 Хърватия, но във втория мач завърши 0:0 с Шотландия.

Тимът на Гарет Саутгейт е втори в група с 4 точки, зад Чехия по голова разлика, а при равенството и двата отбора ще продължават напред, независимо от изхода на мача между Хърватия и Шотландия.

"Чувствам, че има някаква голяма реакция. Просто усещам, че има повече паника отвън, отколкото вътре в тима", каза Стърлинг пред медиите.

"Не виждам никой в лагера, който да изпитва някакво напрежение или да се чувства натиск. Най-важното е в отбора да се съсредоточим върху тренировките и върху това, което правим. Наистина не бива да гледаме какво пишат вестниците, какво казват специалистите. Колкото повече слушате външен шум, толкова повече той може да ви окаже влияние", завърши роденият в Ямайка английският национал. А кой е най-важният играч за "трите лъва" според селекционера, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички