Радулович: Възхищавам се на играчите си, сега ние и нашите фенове заслужаваме да празнуваме


Радулович: Възхищавам се на играчите си, сега ние и нашите фенове заслужаваме да празнуваме
Снимка: GettyImages

1735 0

Селекционерът на Черна гора - Миодраг Радулович, не скри задоволството си след драматичната победа над България в петата европейска квалифакция на двата тима. 

Домакините играха повече от половин час с човек по-малко, но това не им попречи да спечелят трите точки с гол на Йоветич в 97'. По този начин съперникът ни се изкачи поне временно на втората позиция в група "G".

Мнението на Радулович

"След Каунас не беше лесно да вдигнем отбора физически и особено психологически. Изиграхме страхотно първо полувреме, не бързахме и знаехме, че ще имаме голов шанс. Червеният картон на Вуячич ни обърка и трябва да изразя моето възхищение от моите играчи. Не е лесно да играеш с човек по-малко, видяхме каква енергия имаше и как се бореха.

Играчите затвърдиха причината, поради която им имам имам голямо доверие. Благодаря и на феновете, че ни подкрепиха и си тръгваме доволни след тези два мача през септември. Продължаваме да съжаляваме за двете загубени точки в Литва.

През октомври очаквам Стеван Йоветич да играе повече минути срещу Сърбия. Надявам се, че Марко Вешович ще се възстанови... Сега заслужаваме да празнуваме, ние и нашите фенове", категоричен бе Радулович след драматичния успех. 

Вижте изненадващото мнение на Георги Иванов след загубата от Черна гора!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички